Νέα & Δραστηριότητες

Γιατί να κάνω το σεμινάριο της σχολής Κολύμβησης Βρεφών & Νηπίων;

Το σεμινάριο ειδίκευσης στην βρεφική κολύμβηση για όσους απόφοιτους Τ.Ε.Φ.Α.Α. θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την βρεφική κολύμβηση είναι πλέον απαραίτητο για τους εξής λόγους:

  • Η βρεφική κολύμβηση δεν διδάσκεται συστηματικά και ως ειδικότητα στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. παρόλο που έχει ζωτικές διαφορές με την αγωνιστική κολύμβηση.
  • Στην αγορά εργασίας προτιμώνται γυμναστές με πιστοποιητικό παρακολούθησης .
  • Ο συμμετέχοντας κερδίζει χρόνο μαθαίνοντας από την 15ετή πείρα της σχολής μας και ξεκινάει την καριέρα του από ένα υψηλό επίπεδο, ακόμη και ως συντονιστής.
  • Στο σεμινάριό μας κάθε συμμετέχοντας είναι συνάδελφος, απόφοιτος ή φοιτητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και επικοινωνούμε διαρκώς και αποτελεσματικά

Ενημερώσου για το σεμινάριο που τρέχει και δήλωσε συμμετοχή τώρα!

9 & 10 Ιουλίου 2017

Παρακολούθηση διήμερου σεμιναρίου με θέμα «Aqua movement and strokes for little folks» και εισηγήτρια την κα JUDY WATTS στο κολυμβητήριο «Φυσιόπολις» στην περιοχή Αγίας Παρασκευής Αττικής

Απρίλιος 2017

Υπεύθυνος οργάνωσης εκπαιδευτικού προγράμματος στο κολυμβητήριο «ΧΕΛΩΝΑΚΙΑ» στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Αττικής

Μάιος 2015

Η σχολή βρεφικής κολύμβησης ξεκινάει συνεργασία επάνω στο εκπαιδευτικό και οργανωτικό κομμάτι του τμήματος προσχολικής αγωγής στην κολύμβηση με το κολυμβητήριο Apollo Keepswimming που εδρεύει στην περιοχή Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Σεπτέμβριος 2015

Η σχολή βρεφικής κολύμβησης ξεκινάει συνεργασία επάνω στο εκπαιδευτικό και οργανωτικό κομμάτι του προγράμματος "Ναυτίλος" (Τμήμα Βρεφικής Κολύμβησης του Πανιωνίου ΓΣ)

14-16 Οκτωβρίου 2011 – Clearwater Beach, Florida USA

Η κολύμβηση βρεφών και νηπίων συμμετείχε στο Παγκόσμιο συνέδριο για την κολύμβηση βρεφών και νηπίων που διεξήχθη στο Clearwater Beach, Florida USA με αντιπρόσωπο τον κ.Βασιλάτο Θεόδωρο (υπεύθυνο του προγράμματος).

Ο κ.Βασιλάτος εισηγήθηκε με θέμα «Εκμάθηση των τεσσάρων κολυμβητικών στυλ από την ηλικία των 3,5 ετών έως και την ηλικία των 5 ετών»

7-9 Οκτωβρίου 2009 – Brighton, England UK

Η κολύμβηση βρεφών και νηπίων συμμετείχε στο Παγκόσμιο συνέδριο για την κολύμβηση βρεφών και νηπίων που διεξήχθη στο Brighton England UK με αντιπρόσωπο τον κ.Βασιλάτο Θεόδωρο (υπεύθυνο του προγράμματος).

Ο κ.Βασιλάτος εισηγήθηκε με θέμα «Ανατροφοδότηση γονέων κατά την διάρκεια του μαθήματος»

21-22-23 Οκτωβρίου 2007

Η κολύμβηση βρεφών και νηπίων συμμετείχε στο Παγκόσμιο συνέδριο για την κολύμβηση βρεφών και νηπίων που διεξήχθη στην Florida των ΗΠΑ με αντιπροσώπους τον κ.Βασιλάτο Θεόδωρο (υπεύθυνο του προγράμματος) και την κα Βαλάκα Χριστιάννα (συνεργάτης). Ο κ.Βασιλάτος εισηγήθηκε με θέμα "Πρώτα μαθήματα. Τρόποι προσέγγισης των παιδιών". Η εισήγηση απέσπασε άριστες κριτικές.

20 Νοεμβρίου 2006

Το πρόγραμμα κολύμβησης Βρεφών και νηπίων συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση για τα 150 Χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας που έγινε στο κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του Ο.Α.Κ.Α.

Η Κολύμβηση Βρεφών και Νηπίων στήριξε την δράση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας με χορηγία.

11 Ιουνίου 2006

Διεξήχθη του 1ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για Βρέφη και Νήπια σε συνεργασία με το Κέντρο Ιατρικής Προσομοίωσης "SIMULAND". Το σεμινάριο διήρκησε 8 ώρες και επιμόρφωσε τα μέλη του προγράμματος με θεωρία και πράξη επάνω σε απαραίτητες γνώσεις πρώτων βοηθειών.

Με το σεμινάριο αυτό ξεκινάει μια σειρά σεμιναρίων που θα επαναλαμβάνονται δύο φορές μέσα στο έτος.

3-4 Δεκεμβρίου 2005

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου διεξήχθη στην Λαμία το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προπονητών Κολύμβησης-Καταδύσεων & Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Ανάμεσα στα επίκαιρα θέματα του Υγρού Στίβου που παρουσιάστηκαν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2005 ο Κος Βασιλάτος Θεόδωρος παρουσίασε ένα δείγμα της δραστηριότητας της κολύμβησης Βρεφών ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τους ορίζοντες της Ελληνικής Βρεφικής Κολύμβησης.

9-11 Σεπτεμβρίου 2005

Η κολύμβηση βρεφών και νηπίων συμμετείχε φέτος με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και ιδρυτή του τμήματος Κο Βασιλάτο Θεόδωρο στην 8η Παγκόσμια συνάντηση για την κολύμβηση Βρεφών και Νηπίων που έγινε στο Μάλμο της Σουηδίας από 9-11 Σεπεμβρίου.

Η μοναδική Ελληνική παρουσία -σε μια διοργάνωση που φιλοξένησε 24 χώρες και 204 συμμετέχοντες- χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα δυναμική και διαπιστώθηκε η εφάμιλλη ποιότητα εργασίας με αυτήν πρωτοπόρων χωρών στην κολύμβηση Βρεφών όπως η Αυστραλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.