Γιατί να κάνω το σεμινάριο ειδίκευσης στην βρεφική κολύμβηση? Αφού είμαι ήδη προπονητής κολύμβησης!

Πολλοί συνάδελφοι, απόφοιτοι ή φοιτητές ΤΕΦΑΑ και κυρίως όσοι έχουν την ειδικότητα κολύμβησης ή υπήρξαν, ή είναι ακόμη ενεργοί αθλητές του υπέροχου αυτού αθλήματος αναρωτιούνται γιατί να επενδύσουν χρόνο και χρήμα στο σεμινάριο ειδίκευσης στην βρεφική κολύμβηση, αφού νομικά μπορούν να εξασκήσουν το επάγγελμα αυτό χωρίς πιστοποιητικό και αφού δεν τους ζητούν κάτι τέτοιο για να τους προσλάβουν οι εκάστοτε εργοδότες. Εκτιμούμε σαν σχολή ότι οι λόγοι είναι οι παρακάτω.

Η βρεφική κολύμβηση έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους από την αγωνιστική κολύμβηση. Όσο, μάλιστα, πιο κοντά είναι κάποιος στην αγωνιστική κολύμβηση -πχ αθλητής- τόσο πιο δύσκολο είναι να θέσει τους σωστούς στόχους.

Η βρεφική κολύμβηση δεν διδάσκεται ακόμη άρτια στο ΤΕΦΑΑ

Οι γονείς έχουν λανθασμένη γνώση και άποψη για την βρεφική κολύμβηση λόγω της μεγάλης δημοφιλής της δραστηριότητας και πρέπει να μπορεί ο δάσκαλος βρεφικής κολύμβησης να τους καθοδηγήσει

Η εμπειρία της σχολής μας είναι μεγάλη και επιμορφώνει τον συνάδελφο γυμναστή ακόμη και εάν έχει παρακολουθήσει άλλο σεμινάριο.

Η σχολή μας δεν προσφέρει τις γνώσεις και το πιστοποιητικό σε άτομα που δεν έχουν σχέση με τον χώρο της άθλησης και δεν είναι φοιτητές η απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ

Η σχολή μας συνεργάζεται με 3 κολυμβητήρια στην οργάνωση και καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος. Δίνει την δυνατότητα για πρακτική εξάσκηση και ενδεχόμενα για εργασιακή απορρόφηση.

Όλοι οι απόφοιτοι μας προβάλλονται δωρεάν στην ιστοσελίδα μας η οποία είναι η πρώτη στο είδος της στην Ελλάδα.

Το σεμινάριο είναι η έναρξη μιας συνεργασίας μεταξύ των αποφοίτων και της σχολής μας στα πλαίσια της ανατροφοδότησης και της ανταλλαγής γνώσεων.